Манчестър Юнайтед – Милан 03 Август bet-bg

Двубоят между Манчестър Юнайтед – Милан ще се проведе на 03 август (събота) от 19:30 часа в среща от Приятелски Мач на Елитните Клубове. Милан не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Ман Юнайтед. Манчестър Юнайтед са в победна серия от 5 мача.

Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 1.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75Залози за това Милан да победят се приемат с коефициент 4.33. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Манчестър Юнайтед – Милан: Двубой статистика

Милан не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Ман Юнайтед.
Ман Юнайтед са в победна серия от 5 мача.

Манчестър Юнайтед – Милан: Прогноза

Очакваме победа от Ман Юнайтед, но все пак се основаме на статистиката и залагаме мача да завърши с над 2.5 гола. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com