Манагуа – Дирианген неделя 29 Март bet365 mobile

Двубоят между Манагуа – Дирианген ще се проведе на 29 март (неделя) от 02:00 часа след полунощ в среща от Клаусура на Никарагуа. В момента тези два отбора са най-добрите отбори в лигата и са основателни състезатели, които могат да стигнат директно до плейофите.

Коефициентът за победа на Манагуа е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Дирианген е 3.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манагуа – Дирианген: Двубой статистика

Предишния мач завърши с победа с 2:0 за Касике.
Предишните пет мача имаха общо 20 гола.
Азулес допусна общо десет гола от предишните пет мача.
Седем от последните осем мача на това място домакините отбелязаха два или повече гола.

Манагуа – Дирианген: Online Прогноза

Освен това предишните сблъсъци от h2h показаха тенденция да произвеждат много голове и с толкова високи залози тази неделя очакваме атакуващ футбол от двете страни и двата отбора да открият гърба на мрежата.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com