Малмьо – Балимена Юн 11 Юли

Двубоят между Малмьо – Балимена Юн ще се проведе на 11 юли (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Малмьо очаква да спечели удобно в четвъртък у дома срещу Балимена Юнайтед до такава степен, че да може да си позволи да си почине за пътуването до Северна Ирландия следващата седмица.

Коефициентът за победа на Малмьо е 1.05. Равенството в мача е оценено с 11.00. Коефициентът за победа на Балимена Юн е 21.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Малмьо – Балимена Юн: Статистика Н2Н

Малмьо нямат загуба в последните си 14 мача.
Малмьо не са губили в последните 12 свои домакинства.
Малмьо са в серия от 8 поредни домакински победи.

Малмьо – Балимена Юн: Прогноза

Малмьо удължиха своя непобеден пробег до тринадесет мача, когато победиха Оребро с 2: 1 в стадиона на Swedbank през уикенда. Качеството на двата отбора и формата на Малмьо, насочена към първия мач в четвъртък, ни насочват към домакините, печелейки с над 2.5 гола.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com