Мали – Кот д’Ивоар понеделник 08 Юли

Двубоят между Мали – Кот д’Ивоар ще се проведе на 08 юли (неделя) от 19:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Кот д’Ивоар бяха оставени на второ място в групата на Африканската купа на нациите, която ги изпрати срещу Мали във втория кръг. Орлите ще се опитват най-накрая да спечелят този турнир.

Коефициентът за победа на Мали е 3.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.90Залози за това Кот д’Ивоар да победят се приемат с коефициент 2.25. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Мали – Кот д’Ивоар: Двубой статистика

Отборите се срещнаха девет пъти до момента.
Мали е регистрирал само една победа в предишните си срещи.
Играта завърши с равенство в 1: 1, последния път, когато двата отбора се срещнаха в Африканската купа на нациите.

Мали – Кот д’Ивоар: Прогноза

Междувременно Мали влиза в този сблъсък, след като и двата отбора да отбелязаха гол в пет от последните си шест мача. Те вкараха 10 пъти в квалификациите, но запазиха само две празни мрежи в последните си 14 мача на Африканската купа на нациите. С две силни атакуващи страни, очакваме много цели в този сблъсък. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com