Макларън преструктурира ръководството преди сезона

В Макларън Ф1 се провежда преструктуриране на ръководството като част от подготовката за новия сезон. Андреа Стела е повишен в състезателен директор и ще води тима по време на състезателните уикенди.

Тези промени са част от плана на шефа на тима Андреас Зайдъл да формира три отделни дивизии под свое ръководство. Техническият директор Джеймс Кий и директор продукция Пиърс Тин също ще отговарят пред Зайдъл.

“Моторният спорт е отборен спорт. Няма как да го правиш сам” отбеляза Зайдъл. “Имам много силен състав – Джеймс Кий, Пиърс Тин и Андреа Стела.

Имам пълно доверие в тях за всичко, което правят, така че те също разполагат с пълната ми подкрепа.”

Основната цел на Макларън е да продължи доброто представяне от 2019, когато завършиха четвърти в шампионата. Генералният директор на отбора Зак Браун коментира, че правилата не се променят особено, така че тимът трябва да продължи в същия дух.

“Трябва да се съсредоточим, още имаме много работа. Миналия сезон започнахме със секунда и половина изоставане, а го завършихме под осем десети. Все пак има голяма разлика, която трябва да наваксаме”.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.