Макларън: Много сме далече от целта

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Макларън признаха, че не са постигнали целите, които са си били поставили за първия предсезонен тест от програмата за 2017 година. Отборът имаше много проблеми през първата сесия и едва успя да излезе на пистата заради различни повреди, но най-вече в двигателя Хонда.

Състезателният директор на тима Ерик Булие обясни, че не е доволен от позицията, в която се намира Макларън преди старта на сезона. Вторият тест започва утре и екипът от Уокинг се надява да напредне повече: „Нещата не са хубави, изобщо не сме на нивото, на което искахме да бъдем. Не направихме достатъчно обиколки и не си изпълнихме програмата. Все пак навъртяхме няколко километра и започнахме да работим по колата“.

„Няма как да наваксаме изгубеното време на пистата. Сега трябва да се съсредоточим върху проблемите с колата, да си подредим приоритетите и да решаваме всичко поред. След това за съжаление ще трябва да използваме някои от петъчните сесии през сезона за тестове и така да свършим работата, която трябваше да минем тук. Няма как, времето е изгубено и няма как да се върне назад“, допълни Булие.

bet365