Мадагаскар – Конго неделя 07 Юли

Двубоят между Мадагаскар – Конго ще се проведе на 07 юли (неделя) от 19:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Мадагаскар се радва на почти перфектен първи манш в Африканската купа на нациите. Дебютантите успяха да спечелят с 2:0 срещу Нигерия.

Коефициентът за победа на Мадагаскар е 3.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Конго да победят се приемат с коефициент 2.25. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Мадагаскар – Конго: Двубой статистика

Отборите са се срещали шест пъти до сега.
Мадагаскар са регистрирали само една победа в сблъсъците си от статистиката.

Мадагаскар – Конго: Прогноза

Мадагаскар направи изненадващ резултат, тъй като успяха да претендират за равенство с 2: 2 срещу Гвинея. Те победиха Бурунди и Нигерия и спечелиха седем точки. Смятаме, че те са надценени, така че има голяма стойност на пазара Draw No Bet. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com