Ливан – Северна Корея 17 Януари bet365

Двубоят между Ливан – Северна Корея ще се проведе на 17 януари (четвъртък) от 18:00 часа в среща за Купата на Азия 2019. Класирането на група Е постави тези отбори в дъното на класацията. Нито един от тях не е осигурил нито една точка в състезанието, и още по-интересно, нито пък са постигнали един гол.

Коефициентът за победа на Ливан 1.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75Залози за това Северна Корея да победят се приемат с коефициент 6.50. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Ливан – Северна Корея: Двубой статистика

Ливан не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Северна Корея не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Ливан са в серия от 3 поредни загуби.

Ливан – Северна Корея: Прогноза

Холима се надява да немри формата си в последния мач в Купата на Азия. Тяхната кампания е толкова голяма катастрофа, че те са допуснали средно по пет гола на игра и дори не могат да си върнат нито една. Проблемите им пред целта ще продължат и Cedars ще запази мрежата си празна.

Заедно с корейската страна, капитанът на Хасан Маатук също не се справя добре с точките. Вярно е, че може би са ограничили броя на допуснатите голове до четири от предишните два мача. Проблемът обаче е, че не успяха да намерят задната част на мрежата и в двата случая.

От само себе си се разбира, че когато два отбора са известни с проблеми при отбелязването на точки, шанса резултатът да е друг освен равенство ще бъде минимален. Очаквайте под 2.5 мача в този четвъртък.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com