Уолтър Ферети – Манагуа 27 Април bet365 mobile

Двубоят между Уолтър Ферети – Манагуа ще се проведе на 27 април (понеделник) от 04:00 часа след полунощ в среща от Клаусура на Никарагуа. Лос Леонес Азулес се класира директно за полуфинала, след като завърши на върха в таблицата на лигата и беше в неудържима форма от доста дълго време.

Коефициентът за победа на Уолтър Ферети е 2.87. Равенството е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Манагуа е 2.55.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Либертас Минск – Динамо Ливинг Еър: Двубой статистика

Последният път, когато тези двама се срещнаха, азулите спечелиха с 1: 0 у дома.
Седем от предишните единадесет общи победи отидоха и в същия този отбор.

Либертас Минск – Динамо Ливинг Еър: Online Прогноза

Като се вземат предвид всички тези открития, се заключва, че Манагуа е на път да запише победа този понеделник в Estadio Olímpico del IND.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com