Леванте – Луго 06 Декември bet365

Двубоят Леванте – Луго от 32ри кръг на  Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 06 декември (четвъртък) от 13:00 часа Леванте имат положителен резултат 1: 1 от първия мач, който се игра в края на октомври na Estadio Anxo Carro. Луго отвори резултата чрез Кристиан, но Borja Mayoral вкара осем минути след почивката.

Коефициентът за победа на Леванте е 1.45. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Луго е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Леванте – Луго: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: КД Луго – Леванте 1-1.
КД Луго нямат победа в последните си 5 мача като гост.

Леванте – Луго: Прогноза

Луго са с лош рекорд като гости напоследък в Сегунда и едва ли можем да очакваме те да бъдат заплаха тук на Estadio Ciudad de Valencia. Те не са печелили в последните пет мача и не успяха да вкарат мрежата в предишните четири мача като гости.

Домакинската победа е залог банкер. Леванте има добра възможност да надгради успеха от миналия сезон, когато стигна до последния 16 кръг на Копа дел Рей.  Леванте спечели три от последните си четири мача в първо ниво на испанския футбол. Тъй като посетителите наистина трудно вкарват голове при пътуванията напоследък, ние алтернативно ще подкрепим жабите да поддържат чист лист при равенство.

Леванте да спечели
Леванте да запази чист лист

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com