Лацио подгони лидерите в Серия А

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

С два гола на Чиро Имобиле очаквано Лацио победи като гост Болоня в късния мач от програмата на 27-ия кръг на Серия А. Разликата във формите на двата отбора преди мача подсказваше кой ще е крайният победител и прогнозите се оправдаха.

Римските „орли“ вървяха без загуба в шест поредни мача, докато Болоня не познаваше успех в също толкова на брой срещи.

Имобиле откри резултата още в деветата минута, когато засече с глава топката в мрежата на домакините. Четвърт час преди края Имобиле спечели дуела си с Антонио Миранте и сложи край на интригата в двубоя.

В последната минута на срещата Блерим Джемаили излезе сам срещу вратаря на Лацио Стракоша, но пропусна да вкара почетен гол.

Със спечелените три точки Лацио се укрепи на четвъртата позиция във временното класиране с 53 точки. Лидерът Ювентус има 67, градският съперник Рома е втори с 59, третият Наполи има 57 т. Болоня остава 16-и с 28 точки.Нека Ви напомним, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.