Лахти – РоПС вторник 18 Юни

Двубоят между Лахти – РоПС ще се проведе на 18 юни (вторник) от 18:30 часа в среща от Вейкауслига на Финландия.
Във всяка лига в страната страстите винаги са еднакви, сезонът е маратон, а не спринт. Това е мантра, която ще бъде приветствана от всяка страна, която все още не е започнала сезона.

Коефициентът за победа на Лахти е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на РоПС е 3.40. Вижте Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лахти – РоПС: Двубой статистика

Статистиката на Лахти като домакин този сезон: 1-4-0.
Лахти не са губили в последните 5 свои домакинства.
Жан-Кристоф Куброн има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Лахти. Момо Сисоко е с 3 за РоПС.

Лахти – РоПС: Прогноза

Тази среща е трудно да се предскаже, тъй като в момента нито една от двете страни не е особено последователна. Въпреки това, като се има предвид, че 80% от домакински мачове на Лахти досега този сезон са отбелязали и двата отбора и посетителите са били по-добри като гости, ние смятаме, че подкрепата на двата отбора да намерят задната част на мрежата в този сблъсък, представлява най-добрата възможност за прилична възвръщаемост. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com