Кьопка изравни турнира и води след първия ден

Брукс Кьопка започна по брилянтен начин “мейджър” турнира по голф PGA Championship и изглеждаше, че си е осигурил сериозна преднина на върха в класирането след първия ден . Новозеландецът Дани Лий с късен рейд се доближи значително до него.

Кьопка завърши задачата си в четвъртък със седем под пара (63) . Лий почти изравни постижението му, като в крайна сметка се задоволи с шест под пара (64), правейки бърди по последните две дупки. Двамата имат комфортен аванс пред третия във временното подреждане Томи Флийтууд,

който е четири удара зад Кьопка в стремежа си да стане първият английски “мейджър” шампион през този век.

Шампионът от “Мастърс” 2019 Тайгър Уудс се представи сравнително посредствено с резултат от 72 . Рори Макилрой също не можа да застраши водачеството на Кьопка  . Нареди се до Тигъра в таблицата, правейки първото си бърди чак по последната дупка.

Дъстин Джонсън, Джордан Спийт, Фил Микелсон и Джейсън Дей завършиха първия ден с резултат 69, а топ европейците Джъстин Роуз и Джон Рам регистрираха 70.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Голф само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.