Курва Норд – Трактор сряда 25 Март bet365

Двубоят между Курва Норд – Трактор ще се проведе на 24 март (вторник) от 20:30 часа в среща от Аматьорска Лига на Беларус. Очакваме много интересен двубой, тъй като гостите се представят на много високо ниво напоследък, така че определено очакваме убедително представяне от посетителите.

Коефициентът за победа на Курва Норд е 4.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Трактор е 1.44. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Курва Норд – Трактор: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като гостите се представят на много високо ниво напоследък, така че определено очакваме убедително представяне от посетителите.

Курва Норд – Трактор: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от посетителите в сряда вечер.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com