Куракао – Салвадор вторник 18 Юни

Двубоят между Куракао – Салвадор ще се проведе на 18 юни (вторник) от 02:00 часа след полунощ в среща от КОНКАКАФ Златна Купа. Тези два отбора бяха събрани заедно в една и съща група и в последното издание на Златната купа. Тогава Куракао имаше мрачно представяне и беше елиминиран в предварителните етапи.

Коефициентът за победа на Куракао е 2.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Салвадор да победят се приемат с коефициент 2.55. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Куракао – Салвадор: Двубой статистика

Куракао не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Ел Салвадор.
Куракао нямат загуба в последните си 4 мача.

Куракао – Салвадор: Прогноза

Салвадор спечели пет от последните си шест мача, като загуби само веднъж срещу Япония, и запази мрежата си празна седем пъти в последните си 12 срещи. От друга страна, Куракао допусна в последните три срещи подред и е фаворит да го направи отново в тази среща.

Разчитайте на Салвадор да спечели този вторник, в новия сезон на златната купа. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com