Кубрат Пулев смята, че Антъни Джошуа гледа прекалено напред в бъдещето

Кубрат Пулев смята, че Антъни Джошуа гледа прекалено напред в бъдещето, обсъждайки унифицираща битка с шампиона на WBC Тайсън Фюри.

Пулев ще се изправи срещу Джошуа през декември, след като битката им бе отложена от първоначалната дата през юни.

Те трябваше да се бият и през 2017-та, но Пулев се оттегли тогава заради контузия.

“Спрях да тренирам, защото бях контузен, а той не ми повярва. Беше малко арогантно. Джошуа беше казал, че ако бил на мое място щял да се бие с контузия,

но не е толкова лесно. Господ показа, че не е добре да говориш много и затова той получи контузия в крака си. Чаках търпеливо и когато той е готов и здрав, ще можем да се бием,” сподели Пулев.

Кобрата ce очаква да се бие срещу него следващата година. Българският боксьор предрече, че битка между Джошуа и Фюри няма да има, защото Джошуа няма да стигне до нея.

“Също така много арогантно от страна на Джошуа е това, че постоянно говори за Фюри. Сякаш изобщо не зачита нашия двубой, както беше с Руиз. Но животът му показа, че това е лошо. Затова сега той ще поеме втория си нокаут. Ще го покажа не него и на целия свят. Аз съм следващия за Фюри и мисля, че след Джошуа ще се бия с него, защото Джошуа ще загуби. Той си мисли, че не съм голяма заплаха, но ще му покажа много нови неща.

Не ме интересува къде ще се бием – за мен е важно да победя .

Няма значение дали ще е на лодка, на стадион, в Европа или САЩ или Саудитска Арабия – няма значение за мен. Това ще бъде победа за моята страна, тъй като България никога не е имала световен шампион в тежката категория. Това няма да е само за мен, но за всички мои сънародници и искам да ги направя щастливи.”

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Кубрат Пулев смята, че Антъни Джошуа гледа прекалено напред в бъдещето