Кубица може да получи възможност да остане във Формула 1

Роберт Кубица може да получи възможност да остане във Формула 1, след като се заговори, че Ферари обмислят неговата кандидатура за заместник на Даниил Квят. Руснакът подписа с Торо Росо за 2019, така че позицията на тест пилот в симулатора на Скудерия ще се оваканти. Според Motorsport Кубица е говорил с Маурицио Аривабене в Мексико за потенциална сделка.

Приоритет за полския пилот е да си намери място на стартовата решетка, като Уилямс са единствената реалистична възможност. Роберт беше резервен и тест пилот за тима през настоящата година, след като Сергей Сироткин беше предпочетен за титуляр.
Според слухове в Полша финансовият гръб на Кубица се е оттеглил, което драстично намалява шансовете му да се състезава за Уилямс. Ако той все пак се присъедини към Скудерия, това ще бъде девет години след като се надяваше да стане техен състезател.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.