Кристиано Роналдо вкара гол номер 600 в забележителната кариера на португалския ас

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Кристиано Роналдо вкара два от трите гола за победата над Ювентус във финала на Шампионската лига, донесла 12-ата купа във витрината на Реал Мадрид. Второто му попадение във вратата на Джанлуиджи Буфон беше под номер 600 в забележителната кариера на португалския ас. От тях 406 са с екипа екипа на Реал, 118 за Манчестър Юнайтед, 5 за Спортинг (Лисабон) и 71 за националния отбор на Португалия.

Статистиката на CR7 в Шампионската лига е повече от забележителна. Той вкара 12 гола през настоящия сезон и за пети пореден и общо шести път стана топреализатор на турнира. В кариерата си Роналдо е отбелязал внушителните 105 гола в най-престижното клубно състезание.

За последно преди Кристиано два гола в един финал на ШЛ отбеляза Диего Милито при победата на Интер над Байерн (Мюнхен) през 2010 година.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.