Клифтънвил – Хаугесунд четвъртък 11 Юли

Двубоят между Клифтънвил – Хаугесунд ще се проведе на 11 юли (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Работата на Клифтънвил е затруднена, тъй като се сблъскват с трудната квалификационна среща с екипа на Елизерин Хаугесунд, но посетителите не са имали най-доброто от сезоните досега.

Коефициентът за победа на Клифтънвил е 4.33. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Хаугесунд е 1.66. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клифтънвил – Хаугесунд: Статистика Н2Н

Клифтънвил не са губили в последните 11 свои домакинства.
Клифтънвил са в серия от 4 поредни домакински победи.

Клифтънвил – Хаугесунд: Прогноза

Цялостното качество на двете страни и нивото на опозицията, с които се сблъскват тази седмицата, заедно с техните изяви през последните шест седмици, предполага, че и двата отбора имат добри шансове да вкарат в четвъртък и че Haugesund са най-добре поставени за победа.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com