Китай – Киргистан 07 Януари bet-bg.com

Двубоят между Китай – Киргистан ще се проведе на 07 януари (понеделник) от 13:00 часа в среща за Купата на Азия 2019. Китай се среща с дебютантите от Киргистан в откриването на група C на Азиатската купа АФК за 2019 година. Подготовката на Team Dragon за континенталната конкуренция е помрачена от лоши резултати, тъй като само 1 победа дойде от последните им 7 приятелски срещи.

Коефициентът за победа на Китай 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33Залози за това Киргистан да победят се приемат с коефициент 9.50. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Китай – Киргистан: Двубой статистика

Киргистан не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Китай.
Китай нямат загуба в последните си 4 мача.

Китай – Киргистан: Прогноза

Головете остават основна грижа за мъжете на Липи и се очаква те да се борят, когато попаднат срещу отбор като Киргистан, изграден в задния край на силна отбранителна единица. Освен това моралът им е съмнителен, като отборът спечели само веднъж в последните 7 приятелски срещи.

От друга страна, белите соколи имаха прилични резултати в късните приятелски срещи. И без съмнение те са отборът с по-добър дух.

Освен това се очаква стерилната отбрана на Киргистан да затрудни живота на китайска нападателна линия, което ни кара да не се надяваме на голове в тази среща.

Поради посочените по-горе причини ще закижин с хендикап +1,5 за Киргистан, както и с под 2.5 гола в мача.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com