Кими Райконен ще подпише договор за две години с Ферари

Кими Райконен ще подпише договор за две години с Ферари, който ще го остави в отбора до края на 2020 – когато изтича и настоящото споразумение “Конкорд”. Досега се очакваше Ледения да се оттегли, а неговото място да заеме Шарл Леклер.

Планът за повишаване на пилота на Заубер е бил на покойния Серджо Маркионе. Новото ръководство на италианския тим, обаче, изглежда предпочита да заложи на сигурността. Те биха предпочели да запазят Кими заради спокойствието, което внася той, на фона на общото напрежение, което настъпи в Скудерия Ф1 след неочакваната смърт на Маркионе.
Себастиан Фетел от своя страна многократно е изразявал своето желание да продължи да си партнира с финландеца и занапред. Двамата често обсъждат хармоничния си тандем, който продължава от 2015 насам.
Леклер категорично се представя по-добре от Маркус Ериксон в Заубер и без съмнение ще има много опции пред себе си. Швейцарският тим се очаква а продължи да се развива успешно, а пък задвижваният от Ферари отбор на Хаас – смятан често за “най-добър от останалите” – също би могъл да предложи място на младия талант.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.