Кими Райконен не се е възпротивил на уволнението, разкри Аривабене

Кими Райконен изобщо не се е възпротивил на уволнението, сподели шефът на Ферари Ф1 Маурицио Аривабене.
“Ще се опитам да бъда забавен, както беше и Кими вчера на пресконференцията. Кой си мислите, че е взел решението – Хоумър Симпсън ли? Естествено, че аз го взех.”
“Важното е, че отношенията

ни с Кими са толкова добри, че той разбра всичко.”
Аривабене поясни, че въпросът не бил само в това да бъде казано на Кими, че го освобождават. Много било съществено той да разбере целия процес по взимане на решението и той го направил.
“Преведох го през целия процес на взимане на решение, след което той дори не се опита да каже: “Искам да си промените мнението!” Той е професионален пилот”.
Аривабене коментира упреците, че не е бил правилният момент да му съобщават новините на Монца.
“Представете си да му го бях казал в Белгия, когато Себастиан печелеше състезанието? Никъде не е написано кога е правилното време за тези неща, но това, което е написано на хартия, са договорите, под които се подписват пилотите. Аз винаги говоря и с двамата си пилоти като с истински професионалисти, очаквам от тях максимално професионални усилия, а Кими е точно такъв”.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.