Италианската футболна федерация смята да засили употребата на ВАР

Италианската футболна федерация смята да засили употребата на ВАР занапред. Президентът Габриеле Гравина е дал указания на шефа на съдиите Никола Рицоли да се използват по-интензивно технологиите, за да се премахнат недуразуменията. Обмисля се дори вариант за въвеждане на правило за “оспорване” на определени ситуации от страна на двата участващи отбора в даден мач.

“Италия е една от първите държави в света, която експериментира с въвеждане на технологиите във футбола. Въвеждането на ВАР бе предшествано от офлайн

тестов период в първото ниво на италианския футбол, което даде отлични резултати, спомагайки за изчистване и уточняване на протокола. Водени от същото желание за иновации и за подпомагане на играта, Италианската федерация получи доста предложения от местните клубове за въвеждане на екперимент с правило за оспорване, което чака своето одобрение от ФИФА. Федерацията ни е твърдо решена да продължи по поетия път, така че футболът да бъде още по-близо до своите фенове, без това да наруава авторитета на реферите, а да им осигури нужните помощни средства. Президентът Габриеле Гравина дори даде указания на шефа на съдиите Никола Рицоли да бъде засилена употребата на видеоповторенията на терена, които попадат в международния протокол. Така се цели да се премахнат всички съмнения, които развалят имиджа на нашата лига, която навлиза в решителната част от сезона”, обявиха от Италианската федерация.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.