Иран – Япония 28 Януари bet365

Двубоят между Иран – Япония ще се проведе на 28 януари (понеделник) от 16:00 часа в среща за Купата на Азия 2019. Иран поема Япония в първия полуфинал на Азиатската купа за 2019 година. Няма никакво съмнение, че Иран са фаворити в тази среща, тъй като досега са отхвърляли опонентите си в турнира.

Коефициентът за победа на Иран 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.90Залози за това Япония да победят се приемат с коефициент 3.60. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Иран – Япония: Двубой статистика

Иран нямат загуба в последните си 11 мача.
Япония нямат загуба в последните си 10 мача.
Япония са в победна серия от 6 мача.

Иран – Япония: Прогноза

По мое мнение, Иран е най-добрият отбор в Азия и те направиха бързи подобрения след провалната кампания на световното първенство в Русия. Основната разлика е в атакуващите им намерения, които са видели, че са вкарали много голове в това състезание, а преди това са били отбор, който печели мачове на гърба на много добра защита.

Япония е вторият най-добър отбор на континента, но не сме впечатлени от липсата им на концентрация в решаващи кръгове от мачове. Тяхната главна уязвимост е в защита, и това може да действа като техен провал срещу дисциплиниран и трудолюбив екип като Иран.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com