Индия – Бахрейн понеделник 14 Януари bet-bg.com

Двубоят между Индия – Бахрейн ще се проведе на 14 януари (понеделник) от 18:00 часа в среща за Купата на Азия 2019. Индийските футболни фенове са минали през увеселителен парк на емоциите миналата седмица. Спящият гигант на световния футбол, както веднъж Септем Блатер нарече южноазиатския отбор, започна турнира с гръм и трясък.

Коефициентът за победа на Индия 4.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Бахрейн да победят се приемат с коефициент 1.80. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Индия – Бахрейн: Двубой статистика

Статистиката между страните продължава няколко години със значителни пропуски между тях. Отборът на Западна Азия притежава 100% печеливш рекорд срещу момчетата на Стивън Константин.
Всички мачове, в които участваха и в двете страни, имаха над 2.5 гола.
Ал-Ахмар е отбелязал два или повече гола във всеки мач срещу Индия.
И двата отбора се включиха в протокола в две от последните три h2h изяви.

Индия – Бахрейн: Прогноза

Над един милиард сърца бият за индийска победа. Сините тигри няма да искат друга мотивация, за да осигурят целта си да преминат към нокаут етапите на турнира. Надеждите бяха високи след като мъжете на Стивън Константин записаха пълна победа над Тайланд. Но една трудна загуба срещу ОАЕ върна обикновените фенове на земята.

Червеният, въпреки перфектния рекорд срещу този опонент, ще намери надежда в понеделник на стадиона в Шарджа. Също така, отборът беше доста лесно най-слабият от партидата, което беше неочаквано само няколко седмици назад. Те можеха да регистрират само едно равенство от двете си срещи досега в Купата на Азия и загубиха мача си с Тайланд, в който Индия бе победена с резултат 4: 1.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com