Индепендиенте дел Вале – КА Индепендиенте 14 Август bet-bg

Двубоят между Индепендиенте дел Вале – КА Индепендиенте ще се проведе на 14 август (сряда) от 03:30 часа след полунощ в среща от Купа Судамерикана. Четвъртфинала на Копа Судамерикана в сряда приветства Еквадорците Индепендиенте дел Вале като домакини на Аржентинците КА Индепендиенте.

Коефициентът за победа на Индепендиенте дел Вале е 2.15Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на КА Индепендиенте е 3.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Индепендиенте дел Вале – КА Индепендиенте: Двубой Статистика

Ind. Del Valle не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Резултат от първият мач: Индепендиенте – Ind. Del Valle 2-1.

Индепендиенте дел Вале – КА Индепендиенте: Прогноза

Като има предвид всичко, подкрепянето на двата отбора да отбележат изглежда единственият начин, що се отнася до залаганията в сряда. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com