Златан Ибрахимович : Трябва ни още малко, за да стигнем четворката

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Златан Ибрахимович вярва, че Манчестър Юнайтед ще се пребори за място в четворката на Висшата лига. Днес шведът се очаква да се завърне на терена срещу Евертън след изтърпяно наказание. В негово отсъствие „червените дяволи“ спечелиха четири точки от три мача и в момента изостават с пет точки от четвъртия Манчестър Сити.

„Чувствам се добре. Липсваше ми „Олд Трафорд“ и мачовете, но най-накрая се завръщам и се надявам това да даде положително отражение, сподели Златан пред клубната телевизия. – Един мач може да промени много. Внезапно може да се озовеш трети, четвърти, пети или шести. Първото място е много далече, второто най-вероятно също, но след това е оспорвано.

Ако успееш да спечелиш два или три мача поред, си в местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Мисля, че ще успеем и ще бъде там. Спечелихме точките, които ни трябват, въпреки че в момента сме на ръба. Трябва ни още малко, за да стигнем четворката.“Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.