ЗИНЕДИН ЗИДАН: АТАКАТА НА НАПОЛИ НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не се притеснява от атаката на Наполи и вярва, че тимът му ще удържи аванса си от първия мач на „Бернабеу“. Реал гостува на Наполи утре в осминафинален мач-реванш в Шампионска лига. В първата среща испанците спечелиха с 3:1.

„Знаем, че ще бъде труден мач, както всички в Шампионска лига. Знаем, че атмосферата на стадиона ще бъде страхотна, но това е добре и за нас. Атаката на Наполи? Не ме притеснява изобщо. Наполи е добър отбор, но ние постоянно играем срещу добри отбори“, каза Зидан на пресконференцията преди мача.

Запитан дали ще подсили халфовата линия на отбора, Зидан отговори, че не смята да променя схемата на игра.

„Няма да променяме нищо, важен е манталитетът. Наполи ще започне агресивно, защото трябва да вкарва голове. Имат добри футболисти, пресират добре, но и ние имаме силен отбор“, каза още Зидан.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.