Жеферсон поднови тренировки с ЦСКА-София

ЦСКА-София вчера поднови тренировки след два дни и половина почивка. На заниманието бе и Жеферсон, който до миналата седмица не се готвеше с представителния тим. Бразилецът беше по специална програма заради контузията, която получи на лагера в Испания.

Жеферсон може да е готов за първия кръг от плейофите срещу Черно море, но не се знае дали ще попадне в групата. От една страна, той изостава в кондиционно отношение. От друга, има четирима чужденци с паспорти извън ЕС, а сред 18-те могат да попаднат не повече от трима. Жеферсон

може да остане извън групата заради това правило. В ЦСКА-София се надяват, че преди старта на плейофите БГ паспорти ще получат Енрике Рафаел и Евандро. Ако това се случи, ограничението за чужденци извън ЕС ще отпадне като проблем.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.