Ерол Спенс спечели дългоочаквания двубой с Мики Гарсия

Ерол Спенс спечели по категоричен начин дългоочаквания двубой с Мики Гарсия. Двамата застнанаха един срещу друг на ринга в галавечерта на “AT&T” Стейдиъм в Арлингтън, Тексас. Сблъсъкът помежду им бе в полусредна категория на IBF, като след 12 рудна съдиите присъдиха победата в полза на Спенс.

Мики Гарсия е шампион в четири дивизии, но тази нощ не бе на висотата на своя опонент. Спенс видимо доминираше във всеки един от рундовете, като това бе отразено и в картите на съдиите – 120:107, 120:108 и 120:108 в полза на нюйоркчанина.

Така Спенс записа 25-ата си победа на професионалния ринг от 25 мача . За Гарсия това бе първо поражение, като той остава с 39 победи на сметката си.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.