Еквадор – Боливия сряда 11 Септември bet-bg

Двубоят между Еквадор – Боливия ще се проведе на 11 септември (сряда) от 03:00 часа след полунощ в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Може ли Боливия да прекрати ужасната си форма с изненадваща победа в Еквадор тази седмица? Посетителите влизат в мача след слабо представяне в Копа Америка.

Коефициентът за победа на Еквадор е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Боливия да победят се приемат с коефициент 9.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Еквадор – Боливия: Двубой статистика

Боливия не е побеждавал в последните си 10 срещи.
Боливия нямат победа в последните си 6 мача като гост.
Като домакин, Еквадор не е губил от Боливия в последните 5 срещи помежду им.

Еквадор – Боливия: Прогноза

Еквадор спечелиха шест от последните си седем домакински сблъсъка, като спечелиха три от последните четири до нула. На всичкото отгоре Боливия не успя да вкара в последните си пет пътувания, като загуби три подред до нула. Това ни подкрепя да заложим на Еквадор да спечели до нула в сряда. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com