Египет – ЮАР събота 06 Юли

Двубоят между Египет – ЮАР ще се проведе на 06 юли (събота) от 22:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Може ли домакините от Египет да претендират за победа, когато в събота приемат ЮАР? Бафана Бафана е последната страна, която стои между Египет и домашната им слава.

Коефициентът за победа на Египет е 1.57. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това ЮАР да победят се приемат с коефициент 6.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Египет – ЮАР: Двубой статистика

Египет не са губили в последните 18 свои домакинства.
Египет са в серия от 13 поредни домакински победи.
Египет са в победна серия от 5 мача.

Египет – ЮАР: Прогноза

Ние подкрепяме Мо Салах да намери мрежата за Египет в този сблъсък. Нападателят на Ливърпул е вкарал в мача за своята страна в този турнир, докато той трябва с лекота да се справи срещу средната защита на Южна Африка. Победителят в Шампионската лига засилва играта си на този турнир, така че очакваме да видим голямо влияние от Салах в събота. Залагаме на Салах, за да отбележи по всяко време, като нашата крайна прогноза за тази среща.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com