Евро 2020 запазва името и формата си, въпреки че ще се проведе през 2021-ва

Евро 2020 запазва името и формата си, въпреки че условията наложиха шампионатът на Стария континент да бъде отложен с една година. Това упоменаха изрично от УЕФА днес. Тогава федерациите на 55-членки на УЕФА се обединиха около предложението Европейското първенство да бъде отложено с 12 месеца.

Евро 2020 трябваше да отбележи 60-годишнината от първия подобен форум. Точно заради юбилея бе взето решение турнирът да се организира в 12 града в 12 различни страни. На въпроса дали форматът и името се запазват, от УЕФА отговориха така: “Вярваме, че местата,

които сме определили, ще останат същите и по този начин ще останем верни на първоначалната си визия за турнира – да организираме истинско общоевропейско събитие, с което да отбележим 60-ия рожден ден на европейските първенства. Турнирът ще продължи да бъде известен като “Евро 2020”.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Футболни прогнози от 365prognozi

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.