Динамо Тбилиси – УЕ Енгордани 11 Юли

Двубоят между Динамо Тбилиси – УЕ Енгордани ще се проведе на 11 юли (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Динамо трябваше да финишира втори в класацията в грузинската миналия сезон зад Сабуртало. Този път те са на мисия да завършат на по-висока позиция.

Коефициентът за победа на Динамо Тбилиси е 2.60. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на УЕ Енгордани е 2.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Тбилиси – УЕ Енгордани: Статистика Н2Н

УЕ Енгордани нямат загуба в последните си 4 мача.
Динамо Тбилиси са в серия от 4 поредни домакински победи.
Динамо Тбилиси са в победна серия от 3 мача.

Динамо Тбилиси – УЕ Енгордани: Прогноза

Със сигурност очаквайте огромна победа за домакините, а разликата в статута на всеки отбор е основен фактор за това как мача ще завърши.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com