Динамо Киев – Клуб Брюж 13 Август bet-bg

Двубоят между Динамо Киев – Клуб Брюж ще се проведе на 13 Август (сряда) от 20:30 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Загубата на първия мач със сигурност няма да бъде в дневния ред на Динамо, нито ще искат да се върнат в Украйна, без да са вкарали гол.

Коефициентът за победа на Динамо Киев е 2.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Клуб Брюж е 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Киев – Клуб Брюж: Двубой Статистика

Брюж нямат загуба в последните си 7 мача.
Резултат от първият мач: Брюж – Динамо Киев 1-0.
Брюж са в победна серия от 6 мача.

Динамо Киев – Клуб Брюж: Прогноза

В интерес на истината, от гледна точка на залаганията, това е всичко друго, но не и примамлива игра. За тези, които искат да участват, „Club Brugge +1 Handicap“ е разумен вариант. Посетителите попречиха на Киев да създаде много миналата седмица, докато имат нещо, което да защитят. Добавете факта, че те се справиха добре като гост срещу по-добри страни от миналия сезон. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com