Джошуа коментира предстоящата среща-реванш с Анди Руис

Антъни Джошуа коментира предстоящата среща-реванш с Анди Руис. На 1 юни двамата се срещнаха за първи път на ринга, тогава Руис постигна сензационна победа с технически нокаут.

Сега Джошуа и Руис ще проведат реванш през декември в Саудитска Арабия.

“В първата среща аз направих всичко неправилно. Вината си е моя. Мога да виня само себе си. Сега всичко ще бъде добре, ще направя всичко правилно.

Не обсъждам никакви други битки. Мисля само

за двубоя ми срещу Анди Руис, това е правилно. Знам, че се готвя за бой с вълка в овча кожа.Подготвям се и психологически”, заяви Антъни Джошуа по време на пресконференцията на двамата боксьори в Ню Йорк.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.