Двама шампиони ще разменят автомобилите си за ден

Двама от най-успешните шампиони в моторспорта ще разменят автомобилите си за ден по-късно този месец. В тийзър пилотът на Формула 1 Фернандо Алонсо и звездата на НАСКАР Джими Джонсън разкриха, че ще разменят състезателните си машини на 26 ноември на пистата “Бахрейн” .
Двамата пилоти започнаха кариерите си по сравнително еднакво време. След 17-те си сезона

във Ф1 Алонсо ще пробва други шампионати през 2019 г. По-рано този сезон Алонсо спечели “24-те часа на Льо Ман” с Тойота. През 2017-а пък взе участие в Инди 500 в преследване на т.нар. “тройна корона в моторспорта” (победи в Гран При на Монако, 24-те часа на Льо Ман и Инди 500). Очаква се догодина Алонсо отново да се включи в най-бляскавия кръг от Индикар.
Джонсън ще пристигне в Лондон след 18 ноември, когато е финалния кръг в НАСКАР. Той ще прекара няколко дни в базата на Макларън, където ще тренира във Ф1 симулатора. Няколко дни по-късно със своя екип ще заминат за финала във Формула 1 в Абу Даби.
В Бахрейн Алонсо ще се качи в Chevrolet-а на Джонсън.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.