Григор Димитров надигра испанския ветеран Фелисиано Лопес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Първата ни ракета Григор Димитров надигра със 7:6 (5), 6:4 испанския ветеран Фелисиано Лопес в мач от втория кръг на турнира от серията „Мастърс“ в Синсинати, където миналата година 26-годишният хасковлия достигна полуфиналите. Поставеният под №7 в схемата българин загуби от левичаря на турнира на трева в „Куинс“ по-рано тази година, но днес не даде сет на 35-годишния левичар.

Миналия сезон Димитров отново надви Лопес в Синсинати, но след тайбрек в третия сет, като двамата се срещнаха отново във втория кръг. Григор вече има три победи от пет мача срещу левичаря от Толедо.

Димитров направи един пробив в мача днес и отрази трите брейкпойнта, които се откриха пред испанеца. Българинът записа 11 аса (с 3 повече от Лопес) и 2 двойни грешки в продължилия 91 минути мач.
В третия кръг Димитров очаква победителя от двубоя между неудобния за хасковлията аржентинец Хуан Мартин Дел Потро и американския квалификант Мичъл Крюгър. В първия кръг Дел Потро елиминира поставения под номер 10 чех Томаш Бердих с 3:6, 7:6 (1), 6:0. Заемащият място №244 в ранглистата Крюгър пък даде само три гейма на французина Беноа Пер – 6:2, 6:1.
Днес двамата тенисисти спечелиха лесно откриващите си сервис-геймове в мача, но във второто си подаване Димитров имаше проблеми. Хасковлията трябваше да отразява точка за пробив при 30:40. Григор вкара хубав сервис, а след това с добре насочен форхенд затрудни съперника си, който не успя да върне топката и точката за пробив бе заличена. Димитров взе и следващите две точки и спаси подаването си за аванс от 2:1. В шестия гейм и Григор си извоюва брейкпойнт, но бе притиснат при следващата точка от съперника си и Лопес се измъкна, изравнявайки резултата – 3:3. В осмия гейм, в който сервираше испанецът, Димитров имаше възможности за пробив, но Лопес успя да се измъкне. Геймът продължи около 8 минути, но левичарят все пак се пребори за 4:4. Григор отговори със светкавичен гейм, с който си върна водачеството в резултата – 5:4. В следващите минути и двамата тенисисти печелеха с лекота геймовете, в които сервираха и тайбрекът нямаше как да бъде избегнат.
В него Димитров игра много стабилно и успя да се възползва от ранен мини-пробив, който му позволи да поведе с 4:1. Лопес намали изоставането си на 3:4, но Григор си спечели 3 поредни сетбола при 6:3. Испанецът заличи първите два с помощта на своя сервис, но при третия допусна грешка от бекхенд и българинът взе първата част.

В третия гейм на втория сет бе реализиран първият пробив в мача – от Григор, при това на нула. В шестия гейм Димитров успя да отрази две поредни точки за пробив при 15:40 и удържа подаването си за 4:2. При 5:3 Димитров имаше мачбол, но началният удар бе на Лопес и испанецът се спаси, принуждавайки Григор да сервира за победата при 5:4. Димитров пропусна нови два мачбола при 40:15 в десетия гейм, който премина през дюс, но в крайна сметка българинът не допусна по-сериозни усложнения и прекърши противника си, осигурявайки си място в следващата фаза.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.