Григор Димитров изключително впечатлен от гостоприемството на домакините на турнира Grand Prix Hasan II в Маракеш (Мароко)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Първата ракета на мъжкия ни тенис Григор Димитров изглежда e изключително впечатлен от гостоприемството на домакините на турнира Grand Prix Hasan II в Маракеш (Мароко). След като по-рано официалният сайт на ATP публикува материал за неделното приключение на Гришо и други от участниците в пустинята, сега 25-годишният хасковлия на свой ред разказа в снимки на феновете си какво му се случва в Африка.

Той публикува в „Инстаграм“ снимка как се забавлява на разходка с камили, а широката усмивка на лицето му издава колко е щастлив от новите преживявания.
В близките дни на Димитров му предстои да направи дебют на турнира в Маракеш, който е от категорият AТР 250. Най-добрият български тенисист е водач на основната схема и ще започне участието си директно от втория кръг, където ще срещна победителя от двубоя между испанския ветеран Томи Робредо и квалификант.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис