Гибралтар – Дания четвъртък 05 Септември bet-bg

Двубоят между Гибралтар – Дания ще се проведе на 05 септември (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Дания продължават преследването си за място в Евро 2020 тази седмица с директна среща с Гибралтар. Те имат за цел да се възползват от по-големи срещи на друго място.

Коефициентът за победа на Гибралтар е 67.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 26.00. Залози за това Дания да победят се приемат с коефициент 1.025. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гибралтар – Дания: Двубой статистика

Дания нямат загуба в последните си 9 мача.
Дания нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
Гибралтар са в серия от 6 поредни загуби.

Гибралтар – Дания: Прогноза

Имайки предвид това, очакваме Дания да изчисти -3 хендикап тук и ние ги подкрепяме, за да си осигурят убедителна победа до нула. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com