Гвинея-Бисау – Гана вторник 02 Юли

Двубоят между Гвинея-Бисау – Гана ще се проведе на 02 юли (вторник) от 19:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Когато бе направен жребият, Гана и Камерун биха били щастливи да споделят група с Бенин и Гвинея Бисау, въпреки че Гана се борят да възвърнат авторитета си.

Коефициентът за победа на Гвинея-Бисау е 9.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Гана да победят се приемат с коефициент 1.44. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Гвинея-Бисау – Гана: Двубой статистика

Гвинея-Бисау не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Гана нямат загуба в последните си 5 мача.

Гвинея-Бисау – Гана: Прогноза

В залаганията „Гана да спечели и под 2.5 гола” се откроява като жизнеспособна опция. За всички, които имат по-добро качество от своите опоненти, фактът, че Гана е създала средно само 0.66 очаквани цели, не е прекалено впечатляващо. За щастие, те се изправят срещу една страна, която изглежда не е в състояние да създаде или вкара, така че изборът на мъжете на Kwasi Appiah да запишат победа с по-ниска оценка дава много смисъл.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com