Гана – Тунис понеделник 08 Юли

Двубоят между Гана – Тунис ще се проведе на 08 юли (понеделник) от 22:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Финалният мач във втория кръг от мачовете на Африканската купа на нациите приветства срещата на Гана с Тунис, като двойката търси място в четвъртфиналите.

Коефициентът за победа на Гана е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.80Залози за това Тунис да победят се приемат с коефициент 3.40. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Гана – Тунис: Двубой статистика

Тунис нямат загуба в последните си 6 мача.
Гана нямат загуба в последните си 6 мача.

Гана – Тунис: Прогноза

Междувременно Тунис изравни всичките си мачове в първия кръг, включително 0-0 в последния си мач с Мавритания. Те имат сериозни проблеми в началото, след като са отбелязали само два гола на всички турнири. Малко вероятно е да се подобри срещу солидна страна от Гана. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com