ВПС Вааса – КуПС Куопио 17 Юни

Двубоят между ВПС Вааса – КуПС Куопио ще се проведе на 17 юни (понеделник) от 18:30 часа в среща от Вейкауслига на Финландия.
Класацията на Финландската Veikkausliiga започва да се оформя добре, а многократните шампиони ХИК Хелзинки не са в най-добрата си форма от началото на сезона.

Коефициентът за победа на ВПС Вааса е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на КуПС Куопио е 1.95. Вижте Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ВПС Вааса – КуПС Куопио: Двубой статистика

Вааса не е побеждавал в последните си 11 срещи.
Вааса са в серия от 7 поредни домакински срещи без победа.
Вааса са в серия от 4 поредни загуби.

ВПС Вааса – КуПС Куопио: Прогноза

VPS Вааса не е точно в най-добрата си форма и те влизат в това състезание, след като загубиха четири поредни мача. С тази си форма, може би не би трябвало да бъде изненадващо, че те са на дъното на класацията само с шест точки след 10-те начални мача от сезона. Домакините имат много проблеми. Въпреки това, те са били доста солидни в защита и фактът, че 70% от мачовете им са завършили с по-малко от 2.5 гола, илюстрира това перфектно. Залагаме на подкрепата за по-малко от 2.5 гола, отбелязани в този конкурс, заедно с победа за гостите. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com