Волейболните национали ще се изправят срещу Турция и Иран в Истанбул

Волейболните национали продължават подготовката за Европейското първенство, като сега предстоят и първите контроли. Момчетата на Пламен Константинов ще се изправят срещу Турция и Иран в Истанбул.

Срещите са днес и утре (3 и 4 август), а националите отпътуваха рано тази сутрин.

Те ще останат в Турция само една вечер. След втората контрола в петък ще се прибират с късен полет във Варна.

Днес (3 август) България ще играе с Иран, а утре (4 август) “лъвовете” ще излязат срещу домакините от Турция. Двете проверки са от 18,00 часа българско време. Следващата седмица, на 11 и 12 август (петък и събота) пък волейболистите ни ще се изправят срещу Белгия в зала “Конгресна” на ДКС във Варна.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.