Витоша – Етър Велико Търново 15 Април bet365

Двубоят между Витоша – Етър Велико Търново ще се проведе на 15 април (понеделник) от 20:00 часа в среща от Първа Лига на България. Витоша спечели 2 от последните си 10 мача в Първа лига. Бистричани нямат победа в нито едно от последните 4 домакинства. Етър спечели 3 от последните си 6 мача.

Коефициентът за победа на Витоша е 2.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Етър е 2.45. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

„Тигрите“ се разписаха в 3 от последните си 6 мача. Тимът запази общо 7 пъти вратата си без гол през сезона. Направиха го 3 пъти в последните 6 кръга. Отборът от Бистрица има 59 жълти картона и 4 червени.

„Виолетовите“ спечелиха 2 от последните си 8 гостувания. „Болярите“ не се разписаха само в 1 от последните си 6 мача. Тимът от Велико Търново не допусна гол в 4 от последните си 6 мача. Отборът на Красимир Балъков има 55 жълти и 2 червени картона.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com