Витоша – Ботев Враца понеделник 22 Юли bet-bg

Двубоят между Витоша – Ботев Враца ще се проведе на 22 юли (понеделник) от 21:00 часа в среща от Първа Лига на България. Витоша Бистрица не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Ботев Вр. Витоша са в серия от 3 поредни загуби. Мачове от миналия сезон: 1-1 (Vitosha Bistrica домакин) и 1-0 (Ботев Вр домакин).

Коефициентът за победа на Витоша е 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Ботев Враца е 2.62. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Витоша – Ботев Враца: Статистика и прогноза

Vitosha Bistrica не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Ботев Вр. Vitosha Bistrica са в серия от 3 поредни загуби. Мачове от миналия сезон: 1-1 (Vitosha Bistrica домакин) и 1-0 (Ботев Вр домакин). bet-bg

 

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com