Виляреал – Зенит Ст Петербург 14 Март bet-bg.com

Двубоят между Виляреал – Зенит Ст Петербург ще се проведе на 14 Март (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Пътуванетов Русия и получаването на резултатне е лесно, въпреки че Виляреал очевидно свърши лека работа за изграждане на предимство пред втория мач, тъй като те спечелиха с три гола в Санкт Петербург преди седмица.

Коефициентът за победа на Виляреал 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на Зенит Ст Петербург 3.90Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Виляреал – Зенит Ст Петербург: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Зенит – Виляреал 1-3.

Виляреал – Зенит Ст Петербург: Прогноза

Зенит загубиха в Турция в предишния кръг, докато по време на групите те вкусиха победа срещу Славия Прага. Всъщност Зенит са без победа в Лига Европа този сезон. Дори и в квалификациите, Зенит не успя да спечели пътуванията си, тъй като те загубиха и в Минск, и в Молде.

Посетителите от четвъртък успяха да изкарат средно 0.5 цели далеч от дома си в UEL, а също така и средно само 0.72 очаквани гола. Освен това те са доставили средно по 1.83 цели. Такива цифри не предвещават нищо преди пътуването им до Испания.

В крайна сметка е много трудно да се противопостави на домакините. Миналата седмица „Зенит“ беше доста неуспешен, но трябва да се възползват от предимството на домакините в първия мач и те просто не успяха да направят това. Сега, когато са срещу силна у дома си страна като Виляреал, руснаците са в големи неприятности. Единствената опция е да подкрепите испанците, за да преминете през победител от втори кръг.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com