Вастра Ингелщат – Скабресьо 30 Март 365prognozi.com

Двубоят между Вастра Ингелщат – Скабресьо ще се проведе на 30 март (понеделник) от 20:15 часа в Приятелска среща между отборите. Очакваме много интересен двубой, тъй като гостите се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Скабресьо в понеделник.

Коефициентът за победа на Вастра Ингелщат е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Коефициентът за победа на Скабресьо е 1.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365casino.

Вастра Ингелщат – Скабресьо: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като гостите се представят на много високо ниво напоследък, така че определено очакваме убедително представяне от Скабресьо.

Вастра Ингелщат – Скабресьо: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Скабресьо в понеделник вечер.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com