Васко Да Гама – Ботафого 17 Октомври bet-bg.com

Двубоят между Васко Да Гама – Ботафого ще се проведе на 17 октомври (четвъртък) от 03:30 часа след полунощ в среща от Серия А на Бразилия. И двете страни са в близост една до друга в таблицата и имат сходни статистически данни като цяло. Но отклонението идва, когато се има предвид скорошната им форма.

Коефициентът за победа на Васко Да Гама е 1.61Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Ботафого е 5.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Васко Да Гама – Ботафого: Двубой Статистика

Преди година Васко Да Гама бяха номер 18 в класирането с 26 точки. Сега са номер 12 с 31 точки.
Ботафого нямат победа в последните си 5 мача като гост.
По време на последните 24 срещи с Васко Да Гама като домакин, Васко Да Гама спечели 10 пъти, при 7 равенства и 7 победи за Ботафого. Головата разлика е 29-23 в полза на Васко Да Гама.

Васко Да Гама – Ботафого: Прогноза

По външния вид на нещата разчитайте на впечатляващо представяне на домакините, когато тези два отбора се срещат в сряда. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com