Валентин Николов спрян от ръководството на клуба за пробен период в Англия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Валентин Николов е бил спрян от ръководството на Локомотив (София) за пробен период в Англия. 15-годишният полузащитник е капитан на юношеския национален отбор на България до 16 години  . През последните месеци е следен от различни клубове от Западна Европа . Босът на „железничарите“ Иван Василев потвърди, че е спрял младока за проби на Острова  . Също така разясни причината за това свое решение.

„Да, наистина спрях Вальо за Англия. Получихме писмо от Фулъм, в което колегите питат дали сме готови да пуснем нашия талант за една седмица в Лондон с родителите му“,

сподели Василев .

„Ние, като клуб се радваме, че има сериозен интерес към Вальо, който безспорно е най-добрият на своята възраст в България. Момчето обаче е прекалено изморено. Сега изигра три мача за няколко дни с националния отбор, като дори днес с връсниците му спечелиха международния турнир в Сливен срещу Уелс, Люксембург и Северна Ирландия. От школата на Фулъм искаха да пътува в неделя и да тренира цяла седмица с тях, като са уредили мач с Арсенал, за да го видят в игрова обстановка. Върнахме им писмо, че на този етап, това няма как да се случи“, разказа Василев.

„Няма смисъл детето да пътува, тъй като има много натоварена програма. Скоро има и още двама мача и с националния отбор в Сърбия. Предложихме на Фулъм да заповядат в България и да го наблюдават в следващите мачове на Локомотив, като очаквам до края на сезона да получи повече възможност за изява в мъжкия тим.

Ние вече нямам шансове за влизане и ще обиграваме отбор, но не значи, че няма да търсим победата във всеки мач.

Тази ситуация обаче може да позволи на младите играчи в тима да получат повече шансове и напрежението да бъде по-малко.“, продължи босът на „червено-черните“.

Както е известно, Николов ходи преди няколко месеца в Сампдория. Италианският тим хареса таланта, като дори го иска от лятото си в Генуа. Преди това обаче двата клуба трябва да се разберат за формулата на евентуален трансфер.

„Чакаме другата седмица в България представители на Самп, за да говорим за бъдещето на Вальо. Той вече беше при италианците, където останаха много доволни от него и го искат от лятото. Ние не искаме да спираме развитието му, ами напротив. Нашата цел е той да се развие максимално добре и стане добър футболист. Кажете ми, къде другаде има футболист на 15 години, който е играл няколко мача за първия тим през този сезон в България“, завърши Василев.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.